Tornádo Slovensko - Yjygv7yqpkuam / V petkovcích ale živel napáchal vážnější škody, tornádo poškodilo obytné domy a některé zůstaly.

Tornádo Slovensko - Yjygv7yqpkuam / V petkovcích ale živel napáchal vážnější škody, tornádo poškodilo obytné domy a některé zůstaly.. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo.

Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Tornádo v petkovcích v okrese rychnov nad kněžnou mohlo mít rychlost kolem 200 kilometrů za hodinu, což podle tornádo se ve čtvrtek nevyskytlo jen na slovensku, ale i v jihovýchodním polsku. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22.

Je Len Otazkou Casu Kedy Moze Podobna Tragedia Postihnut Aj Slovensko
Je Len Otazkou Casu Kedy Moze Podobna Tragedia Postihnut Aj Slovensko from www.hlavnespravy.sk
Uvedl to starosta obce pavol hybala. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích. Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo. Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Letos na slovensku zaznamenali tornádo už 22.

Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj:

Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. V petkovcích ale živel napáchal vážnější škody, tornádo poškodilo obytné domy a některé zůstaly. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Tornádo v petkovcích v okrese rychnov nad kněžnou mohlo mít rychlost kolem 200 kilometrů za hodinu, což podle tornádo se ve čtvrtek nevyskytlo jen na slovensku, ale i v jihovýchodním polsku. Letos na slovensku zaznamenali tornádo už 22. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média.

Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. Přesun tlakové níže přes slovensko. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti.

Zajtra Cakaju Slovensko Najsilnejsie Tohtorocne Burky Hrozi Dokonca Tornado Refresher Sk
Zajtra Cakaju Slovensko Najsilnejsie Tohtorocne Burky Hrozi Dokonca Tornado Refresher Sk from refstatic.sk
Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo. Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. V petkovcích ale živel napáchal vážnější škody, tornádo poškodilo obytné domy a některé zůstaly.

Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo.

Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Povrchu sa dotklo iba na pár sekúnd. Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem. Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj: Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko.

Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky.

Shmu Prisiel So Sokujucou Spravou Tornado Na Vychodnom Slovensku Domaci Prehovorili Novy Cas
Shmu Prisiel So Sokujucou Spravou Tornado Na Vychodnom Slovensku Domaci Prehovorili Novy Cas from img.cas.sk
Uviedol to starosta obce pavol hybala. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko.

V petkovcích ale živel napáchal vážnější škody, tornádo poškodilo obytné domy a některé zůstaly.

Vyvracelo stromy a poničilo domy. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo. Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko. Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Uviedol to starosta obce pavol hybala. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook