Antalya Manavgat Yangin / Manavgat'tan acı haber! Bir kişi hayatını kaybetti - Afet ... / 23 hours ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi.

Antalya Manavgat Yangin / Manavgat'tan acı haber! Bir kişi hayatını kaybetti - Afet ... / 23 hours ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi.. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. Çok sayıda orman yangını ! 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. 21 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler.

Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor.

Bir kişi hayatını kaybetti! Antalya Manavgat'taki yangın ...
Bir kişi hayatını kaybetti! Antalya Manavgat'taki yangın ... from icdn.ensonhaber.com
22 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. 23 hours ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi.

İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi.

1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Çok sayıda orman yangını ! Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. 22 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor.

Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi.

Manavgat'ta çıkan orman yangını havadan ve karadan ...
Manavgat'ta çıkan orman yangını havadan ve karadan ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 22 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy.

Halil sezai hakkında suç duyurusu;

21 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. Halil sezai hakkında suç duyurusu; 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Çok sayıda orman yangını ! Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy.

Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi.

Antalya'da yeni yangınlar: Bir mahalle boşaltıldı
Antalya'da yeni yangınlar: Bir mahalle boşaltıldı from i.gazeteduvar.com.tr
Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Halil sezai hakkında suç duyurusu; Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası.

22 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında.

Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Çok sayıda orman yangını ! Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. 21 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. 23 hours ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi.

1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi antalya. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook